Avís Legal

A) Finalitat

La finalitat de Firantic Maresme és la d'oferir la seva organització als antiquaris i brocanters i col·leccionistes que sol·licitin els seus serveis per a la participació en les Fires que es aniran celebrant durant l’any a diverses poblacions. 

B) Condicions d'accés a la web

L'usuari es compromet a utilitzar la web d'acord amb els criteris de bona fe i a no fer ús de la mateixa, dels seus serveis i/o continguts de forma contrària a la legislació vigent.

La informació facilitada per Firantic Maresme cal de considerar-la per part de l'usuari com a orientativa i introductòria, no vinculant, i sense que pugui considerar-se com element determinant per a la presa de decisions per part de l'usuari. La informació, productes i/o serveis divulgats mitjançant enllaços o links no podran ser considerats per part de l'usuari com recomanacions o patrocini de Firantic Maresme.

Firantic Maresme es reserva el dret de actualitzar, modificar o suprimir la informació continguda en la web, podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació, sense previ avís.

En cap cas Firantic Maresme seran responsables de:

Les pèrdues, danys o perjudicis de qualsevol tipus que puguin ocasionar-se per accedir o utilitzar la web, incloent, però no limitant, els ocasionats als sistemes informàtics o els provocats per la introducció de virus i/o atacs informàtics.

L'ús indegut o inadequat de la web per part dels usuaris

Les informacions que no siguin pròpies i que siguin d'altra font

Les informacions contingudes i serveis oferts a altres webs, i als quals l'usuari tingui accés mitjançant enllaç o hipervíncle des de www.firanticmaresme.com, www.firanticmaresme.es, www.firanticmaresme.cat i que només puguin ser considerats com un canal alternatiu d'informació. Conseqüentment aquestes webs es regiran pels temes i condicions d'ús que siguin exigibles pels seus titulars i Firantic Maresme no assumeixen cap responsabilitat pels hipotètics perjudicis que puguin derivar-se de l'ús d'aquestes informacions.

Es prohibeix expressament la reproducció, còpia, distribució o comunicació pública de la informació continguda en la web, sense autorització de Firantic Maresme.

En cap cas, l'usuari està autoritzat a alterar o modificar el codi, disseny i/o continguts de les webs de Firantic Maresme.

C) Política de privadesa

En compliment de l’establer per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Firantic Maresme informa que les dades personals subministrades mitjançant els formularis que es facilitin en la pàgina web de www.firanticmaresme.com, www.firanticmaresme.es, www.firanticmaresme.cat seran incorporats a un fitxer automatitzat el titular del qual serà Firantic Maresme. La finalitat del fitxer automatitzat resultant és el subministrament a les persones i/o entitats incloses en el fitxer d'informació sobre serveis, activitats, i temes d'interès relatius a Firantic Maresme.

La facilitació de les dades és facultativa i mitjançant la seva introducció en la web o en el seu enviament mitjançant correu electrònic, el remitent atorga el seu consentiment per al tractament automatitzat de les dades incorporades.

En qualsevol cas, les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers.

En aquest sentit, es sol·licita el consentiment per part de l'usuari per incorporar les seves dades personals a accions d'informació i comunicació que Firantic Maresme porti a terme. En el cas de no desitjar ser destinataris de les citades accions, es pot comunicar per escrit a l'adreça que figura en l'apartat de Dades Generals; si en el període d'un mes des de la inscripció de l'usuari no s'ha rebut cap comunicació referent a això, s'entendrà atorgat el consentiment que, en tot cas, pot ser revocat en qualsevol moment.

L'usuari adquireix plena responsabilitat sobre la veracitat de les dades personals facilitades mitjançant els Formularis als quals accedeix per correu electrònic, i de la comunicació de qualsevol variació dels mateixos.

Si es desitja es poden exercitar els drets d'accés, rectificació i cancel·lació, i oposició, previstes en la Llei mitjançant escrit o correu electrònic a les adreces que figuren en l'apartat de Dades Generals.

D) Dades Generals

D'acord amb les obligacions previstes en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (d'aquí des d'ara LSSICE), Firantic Maresme posa a la vostra disposició la informació següent:

Els dominis www.firanticmaresme.com, www.firanticmaresme.es, www.firanticmaresme.cat, han estat registrats per Firantic Maresme respectivament, i sota els mateixos funciona la pàgina web d'informació i serveis de Firantic Maresme.

visita'ns també al facebook

Contacte

Firantic Maresme

Correu electrònic: pcprod@telefonica.net

Telèfon: +34 696443632 +34 696443632 

Firantic Maresme a les xarxes socials

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
visita'ns també al facebook